1. Home
  2. Docs
  3. UTU flow Felhasználói kéz...
  4. PROJEKTRÉSZTVEVŐ HOZZÁADÁSA

PROJEKTRÉSZTVEVŐ HOZZÁADÁSA

Az UTU flow felületére belépve a bal oldali menüsorban található ikonok közül válasszuk a projektek feliratot. A lenyíló almenüben a Lista feirat alatt található a Projektek listája.

Ezen a felületen tudjuk kiválasztani, hogy a futó projektek közül melyikkel szeretnénk foglalkozni. A sor elején található Projekt referenciaszámra kattintva tudunk belépni a projekt részletes adatlapjába.

Projekt felhazsnálóinka hozzáadásához a főképernyő felső részében elhelyezkedő menüsorból a második, a projekt kapcsolatai fülre kattintunk. A felirat mellett található kis négyzetben jelenik me,g hogy az adott projektnek mennyi résztvevője van jelenleg.

A megjelenő képernyőn a projekt alapinformációi alatt beviteli mező található, melynek használatával kiválaszthatjuk és hozzáadhatjuk a résztvevőket, akikkel együtt szeretnénk dolgozni. A partner kiválasztásán túl meg kell adni a résztvevő feladatkörét is. A narancssárga HOZZÁADÁS gombra kattintva az alsó listába beírásra kerül a felhasználó. Ezzel a kapcsolódó Applikációkban (UTU Survey) is automatikusan jogosultság generálódik a felhasználónak a projekthez történő hozzáféréshez.

Amennyiben egy felhasználót el szeretnénk távolítani egy projektből, úgy az alsó lista ‘link’ felirat alatt található ikonjára kattintva tudjuk megtenni ezt.

How can we help?