1. Home
  2. Docs
  3. UTU flow Felhasználói kézikönyv
  4. PROJEKTRÉSZTVEVŐ HOZZÁADÁSA

PROJEKTRÉSZTVEVŐ HOZZÁADÁSA

Az UTU flow felületére belépve a bal oldali menüsorban található ikonok közül válasszuk a projektek feliratot. A lenyíló almenüben a Lista feirat alatt található a Projektek listája.

Ezen a felületen tudjuk kiválasztani, hogy a futó projektek közül melyikkel szeretnénk foglalkozni. A sor elején található Projekt referenciaszámra kattintva tudunk belépni a projekt részletes adatlapjába.

Projekt felhazsnálóinka hozzáadásához a főképernyő felső részében elhelyezkedő menüsorból a második, a projekt kapcsolatai fülre kattintunk. A felirat mellett található kis négyzetben jelenik me,g hogy az adott projektnek mennyi résztvevője van jelenleg.

A megjelenő képernyőn a projekt alapinformációi alatt beviteli mező található, melynek használatával kiválaszthatjuk és hozzáadhatjuk a résztvevőket, akikkel együtt szeretnénk dolgozni. A partner kiválasztásán túl meg kell adni a résztvevő feladatkörét is. A narancssárga HOZZÁADÁS gombra kattintva az alsó listába beírásra kerül a felhasználó. Ezzel a kapcsolódó Applikációkban (UTU Survey) is automatikusan jogosultság generálódik a felhasználónak a projekthez történő hozzáféréshez.

Amennyiben egy felhasználót el szeretnénk távolítani egy projektből, úgy az alsó lista ‘link’ felirat alatt található ikonjára kattintva tudjuk megtenni ezt.

Was this article helpful to you? Yes No

How can we help?