1. Home
  2. Docs
  3. UTU flow Felhasználói kéz...
  4. PARTNEREK

PARTNEREK

A partnerek főmenüben több almenüpont található. A külső partner alatt új partner és a lista. A kapcsolatok / cimek alatt az új kapcsolattartó / cim, a lista, partnerek és az egyéb menü.

KÜLSŐ PARTNER

A külső partner almenüben látható a partnerek/ kapcsolattartók listája.

ÚJ PARTNER

Az új partner almenüben lehet lértehozni a leendő partnereket. itt meg kell adni a nevet, alternativ nevet , ügyfélkódot, állapotot, cimet, elérhetőségeket, számlázási adatokat, stb. Végül az oldal alján a külső partner létrehozása gombbal tudjuk elmeteni az adatokat.

LISTA

Az új partner almenü alatti pont a lista, ahol a partnerek listája található.

KAPCSOLATOK / CÍMEK

A kapcsolatok / címek almenüpontban található a partnerek listája.

ÚJ KAPCSOLATTARTÓ / CÍM

A kapcsolatok / címek almenüpont alatt található az új kapcsolattartó / cím menüpont. Itt ki kell tölteni a hiányzó adatokat, hasonlóan mint az új partner letrehozásánál. Végül az oldal alján a hozzáadás gombot megnyomva tudjuk menteni a kapcsolatot.

LISTA

Az új kapcsolattartó / cím menüpont alatti pont a lista, ahol a kapcsolattrtók listája található.

PARTNEREK

A lista menüpont alpontja a partnerek menüpont, ahol a partnerek listája található.

EGYÉB

A lista másik almenüpontja az egyéb menüpont. Itt a más, nem partnerhez kapcsolt neveket/címeket találjuk. Itt rá lehet keresni külön a kapcsolatok adataira, ami alapján kikeresi a rendszer a partnert. A keresősáv felett jobbra kék + jelre kattintva tudunk itt is új kapcsolattartó / címet tudunk rögzíteni.

How can we help?