1. Home
  2. Docs
  3. UTU flow Felhasználói kéz...
  4. ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ

A flow kezelőfelület önkormányzati irányítási rendszer, amely előre meghatározott folyamatok monitorozására és feladatok kiosztására alkalmas. Minden nagyobb szervezet küzd azzal a problémával, hogy a különböző ügymeneti rendszerekben végzett munkafolyamatok információvesztés, elakadás vagy hibás döntéshozatal áldozatává válnak. A digitális eszközök nagyban tudják segíteni ezen folyamatok hibamentes alakítását, valamint hierarchia és döntéshozatali mátrix alkalmazásával egyszerűbbé, átláthatóbbá és gyorsabbá teszik az ügyviteli munkát. 

A FLOW kialakítása során a jogszabályi előírások rendszerét lehet a tényleges napi munkavégzéssel összehangolni. Ennek eredményeképpen olyan munkaeszköz kerül a településsel foglalkozók kezébe, mely nehézségek nélkül szinte azonnal képes a hatékonyság növelésére. 

Mivel az UTU urban interface különböző platformjaival is szorosan egyműködő ERP rendszer a FLOW, az ügymenetek térkép ábrázolása, projektbe történő bevezetése, és a teljes üzemeltetési munkafolyamat szervezőfelülete komplex szolgáltatással tudja támogatni a döntéshozók munkáját.

How can we help?