1. Home
  2. Docs
  3. UTU flow Felhasználói kéz...
  4. ÁTTEKINTÉS

ÁTTEKINTÉS

UTU flow – felület áttekintése

A bejelentkezés után a felület fő nézete látható.

A fejléc mezőben található a felhasználói menüsor.

FUNKCIÓMODULOK

A funkciómodulok az egyes felhasználók hozzáférésétől függő modulsort alkotnak.

Az elemek ki és bekapcsolhatóak.

A fő elemek:

  • Nyitólap
  • Partnerek
  • Projektek
  • Ütemezett feladatok
  • Jegy
  • Kataszter elemek

NYITÓLAP

A nyitólap főcsoportot lenyitva kettő alcsoport jelenik meg. Az irányítópult és a felhasználók és csoportok.

Az irányítópult felületen találhatóak az egyes felhasználókhoz tartozó jogosultságok alapján a hozzáférhető adatok összefoglaló nézete.

Az oldal felső részen összefoglalóan láthatóak az elérhető Ütemezett feladatok, Projektek, és a Jegyek.

ÜTEMEZETT FELADATOK összefoglaló

Az összefoglaló címkében a végrehajtandó feliratra kattintva ezen feladatok listája jelenik meg.

Mellette szürkével jelölve látható az egyes feladatokban a felhasználóhoz kapcsolt feladatok száma. Az első szám mellett egy felkiáltójellel és arany színnel megjelölt kiemelésben található szám jelzi, hogy ezek közül mennyi feladat van késésben.

PROJEKTEK összefoglaló

Az összefoglaló címkében látható, hogy mennyi nyitott projekthez van a felhasználó hozzárendelve. A feliratra kattintva ezen projektek listája jelenik meg.

Ez alatt látható az egyes projektekben a felhasználóhoz kapcsolt feladatok száma.

JEGYEK összefoglaló

Ebben a címkében találhatóak a felhasználó kezelésében lévő hibajegyek összefoglalása . A címkére kattintva megjelennek az egyes hibajegyek.

Az egyes jegyek kezelése során lehetőséget kap a felhasználó a jogosultsági szintjétől függően feladatok kezelésére. Ennek során ki tud osztani elvégzendő feladatot, melyek ebben a nézetben jelennek meg.

Az ez alatt található rész igen eltérő lehet. Itt találhatóak az elérhető kataszterek listája, a nyitott projektek, az adatbázis statisztikák, a módosult kiadott feladatok, a jelenleg nyitott feladatok, a hónap születésnaposai, a belépési infromációk, az utolsó 5 kiszignált jegy, az utolsó 5 tevékenység, az utolsó 5 módosított és kiszignált jegy, a hibajegyek választókerületenként és a projektek.

A felhasználók és csoportok felületen egy keresőt lehet találni ahol felhasználókra és csoportokra lehet rákeresni. Mellette látható az utóbbi tíz létrehozott felhasználó.

Lentebb görgetve pedig megtalálható a legutóbbi létrehozott öt csoport.

A felhasználók és csoportok második alcsoportjában az új felhasználó nevű fülön lehet új felhasználót létrehozni. Itt meg kell adni a vezeték és keresztnevet, bejelentkezési nevet, jelszót, key for API azonosítót, a felhasználó típusát, a nemet, hogy foglakoztató státuszban van e felhasználó vagy nem és egy felettest.

Lentebb görgetve lehet megadni a címet, az írányítószámot, a várost, az országot, az állam/tartományt, hivatali telefonszámot, mobil telefonszámot, a faxot, email címet, a felhasználó színét.

Lentebb meg lehet adni megjegyzést és aláírást.

A lap aljára görgetve meg lehet adni az aláírás/pozíciót, a munkaidőt, a foglakoztatás kezdő és befejezési dátumát.

Legalul a narancssárga gomb megnyomásával létrejön a helhasználó.

PARTNEREK

JEGY

Ebben a modulban nyílik lehetőségünk a jegyek kezelésére. A jegy feliratra vagy a mellette lévő ‘+’ jelre kattintva a menü lenyílik.

A listában található elemekre kattintva lehetőségünk nyílik új hibajegy beküldésére, a hibajegyek áttekintésére lista, illetve kanban-tábla nézetben.

KATASZTER ELEMEK modul

Ebben a modulban található az UTU-ban is szereplő összes kataszter listája.

How can we help?