1. Home
  2. Docs
  3. UTU v 1.0.2 Felhasználói ...
  4. UTU PROJECT

UTU PROJECT

UTU PROJEKT nézetben a városüzemeltetés és fejlesztés által tervezett projektek feladatlistája és management felülete érhető el.

Ebben a modulban lehet különböző léptékű feladatokat nyomon követni, munkaterületek kiadását és munkakezdéseket rögzíteni, valamint a kivitelezés folyamatában keletkező adatokat, pl. fotókat tárolni. Az itt megjelenő adatok állandó kapcsoaltban vannak az UTU flow rendszerrel, ahol azok részletes kezelése történik.

A Projekt felület a valós beruházások alapján lett fejlesztve, így pl.lehetséges a ticketing opcióval részfeladatok delegálását intézni, illetve a feladatok megvalósulását (akár több lépcsőben) is nyugtázni a rendszeren belül. A kivitelezés során UTU SURVEY androidos applikációban a munkafeladat, alprojekt és task szinten a kivitelező, műszaki ellenőr és a beruházásért felelős projektmanagerek is naprakész adatokat kapnak a projekt aktuális állásáról. Az applikáció online kapcsolatban áll a városüzemeltetési keretrendszerrel, MAP és PROJEKT felületekkel, így az elvégzett feladatok előrehaladását folyamatosan nyomon követhető. A térinformatikai alkalmazásban is megjelennek az információk, az adatbázis folyamatosan, dinamikusan frissül.

How can we help?