1. Home
  2. Docs
  3. UTU v 1.0.2 Felhasználói ...
  4. UTU MAP

UTU MAP

UTU MAP – átnézeti kép

A városüzemeltetési keretrendszer motorja az UTU MAP térinformatikai alkalmazás. Erre a felületre csatornázódik be az összes, földrajzi helyhez köthető, dinamikus és statikus adat és adatbázis.

A térinformatikai adatbázis szolgáltatás lehetőséget biztosít dinamikus adatok alacsony késleltetéssel történő megjelenítésére, rögzítésére illetve a csatlakoztatott eszközök managementjére. A városi térinformatikai adatbázisok, meglévő adatok is importálhatók erre a felületre. A MAP nézetben egyszerre több adatbázisból is meg lehet jeleníteni adatokat, és a felhasználók a kereséseket menteni illetve rögzíteni tudják, kezelőfelülete személyre szabható, hogy az a lehető legjobban segítse a felhasználók munkáját. Saját nézetek mentése, és kollégákkal történő megosztása, exportálása mind segítik az üzemeltetési feladatok folyamatát.  

A dinamikus adatok pl.:UTU SENSE  környezeti szenzorok mért adatainak georeferált megjelenítése és managementje is elérhető a felületen. Különböző filterek és kereső opciók segítségével pontos leválogatások hajthatók végre, a leválogatott adatok exportálhatók, menthetők, továbbíthatók szükség szerint. A MAP szolgáltatás vektoros és raszteres elemek megjelenítésére is alkalmas. A lekérdezések történhetnek elemi vagy csoportos szinten, ezért geofence eszközzel területi alapon is le lehet válogatni a listázandó elmeket. 

How can we help?